21 Ekim 2013 Pazartesi

Yara ve Yanık İzlerini Kapatmak İçin Yapılan Dövmeler

Vücudumuzda oluşmuş yara, yanık ve ameliyat izlerini kapamak amacıyla yapılmış dövmelerde çoğunlukla başarılı sonuçlar elde ederiz. Kapatmak istediğimiz bölgenin büyüklüğü, yara izi ise derinliği, vücudun hangi bölgesinde bulunduğu gibi durumlar belirlenmeli ve çok dikkatli bir dövme modeli seçilmelidir.
Dövme modeli seçiminde yapılacak bir hata, yara izini tamamen kapatmayacağı gibi izlerin daha fazla sırıtmasına neden olabilir. Ayrıca yara izi olmayan bir bölgeye yapılan dövmeyle, iz kapamak amacıyla yapılan dövmeler, dövme sanatçısı için önemli bir işçilik farkı vardır.
Süsleme amaçlı dövme yapmak daha kolaydır ve daha kısa sürede bitmektedir. Fakat iz kapatmak için yapılan dövmeler ustalık gerektirdiği için uzun yıllardır dövme yapan ve yara izi kapamakta deneyim sahibi bir dövme sanatçısı tarafından yapılmalıdır. Bünyemizde çalışan dövme sanatçısı bu konuda uzmandır. Daha önce birçok defa yara izi kapatmıştır. Tabii ki bu her yara izini kapatabileceği anlamına gelmez. Yaranın büyüklüğüne ve derinliğine göre bu durum farklılık gösterir. Kapattırmak istediğiniz bir yara iziniz varda dövme sanatçımıza fotoğrafını göndermeniz yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder