14 Ekim 2013 Pazartesi

Ankara’da Dövme

Eskiden nadir bulabileceğiniz dövme sanatçıları, gün geçtikçe çoğaldı. Ankara’da sürekli çoğalan dövme sanatçısı ve dövme stüdyosu bir yandan dövmenin yaygınlaşmasını sağlarken bir yandan da profesyonel dövme sanatçısı ve dövme stüdyosu bulmayı, kişilerin alanındaki ustalığından emin olmayı zorlaştırdı.
Kişilerin vücutlarına yaptırdıkları bu aksesuarın uygulanışını aşamasında dikkat edilmesi gereken bir çok nokta bulunmaktadır. Bunların en başında da hijyen gelmektedir. Dövmede hijyen konusunu hemen hemen her makalemizde vurgulamamızın sebebi ise bu derece önemli olması ve bu konuya dikkat edilmediğinde yaşanabilecek problemlerdir. Dövme yaptıracak bir kişinin ilk dikkat edeceği durum bu olmalıdır. İkinci sırayı ise dövme stüdyosunun hizmet senesi almaktadır. Dövme sanatçısının geçmiş çalışmaları da oldukça önemlidir.
Yukarıda belirtilen tüm bu durumları dövme stüdyomuzda uygulamaktayız. Çalıştığımız dövme sanatçısı alanında profesyoneldir ve diğer dövme sanatçıların yapmış olduğu ve kişinin hoşlanmadığıdövme modellerinin üzerinden geçebilmekte, dövme aşıklarının stüdyodan aradığını bulmuş bir şekilde ayrılmalarını sağlayabilmektedir. Ankara dışında İstanbul’da da iki tane dövme stüdyomuz bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder