15 Ekim 2013 Salı

Dövme Sanatçısı

Dövme sanatçısı seçimi, dövme uygulamasında en çok dikkat edilmesi gereken notalardan biridir. İnternet üzerinde sertifikalı dövmeci olduğunu söyleyerek insanları kandıran, başka dövmecilerin yaptığı dövme çalışmalarını sitelerinde yayınlayan sahte dövmeciler gün geçtikçe çoğalmaktadır.
Dövme de sahtekarlıktan korunmak için dövme yaptıracağınız yeri iyice araştırmanız gerekmektedir. Dream Tattoo 10 yıldır dövme alanında hizmet vermekte ve işini iyi yapmanın gayretindedir. Dream Tattoo dövme fiyatları pahalı değildir. Özellikle Ankara ilinde açılmış olan dövme stüdyosunda İstanbul’daki stüdyolara göre dövme fiyatları çok daha uygundur. Bu bulunduğunuz ildeki dövme piyasasıyla doğrudan bağlantılıdır. Her iki ilimizde görev yapan dövme sanatçılarımız da alanında profesyoneldir. Kendi yaptıkları çalışmalar bir yana; daha önceden başka dövme sanatçıların yapmış olduğu ve kişilerin memnun kalmadığı dövmeleri düzeltmekte ustadırlar.
Dövme sanatçısı seçimi yaparken kişilerin dikkate alması gereken en önemli nokta; dövmecilerin eski dövme çalışmalarıdır. Çünkü dövme hoşunuza gitmediği zaman silebileceğiniz bir çalışma değildir. Bu nedenle dövme sanatçısının eski çalışmalarını görmeli ve yaptıracağınız dövmeye ilişkin fikir almalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder