15 Ekim 2013 Salı

Dövme Stüdyosu ve Dövme Sanatçısı Seçimi

Dövme ( tattoo) yaptırmak isteyenler fiyat konusunda cimrilikten kaçınmalıdırlar. Bu size yüksek fiyat veren her yere dövme ( tattoo)  yaptırabilirsiniz ya da ucuza dövme ( tattoo)  yapan her dövme ( tattoo)  stüdyosu kötüdür demek değildir. Dövme ( tattoo) yaptırırken fiyat konusunda tabii ki araştırmalar yapın. Fakat önceliğiniz bu olmasın. Dövmecinin profesyonel olması ve stüdyonun hizmet süresine öncelik verin.
Şunu unutmayın ki; ucuza uygulanan dövmeler hem sağlığınızı tehdit ederken hem de ileriki zamanlarda maddi yönden de sizi sıkıntıya sokacaktır. Çünkü beğenmediğiniz dövme modelini sildirmek büyük maliyet gerektirmektedir. Dövmenin bir sanat olduğunu bilin ve bu sanatı da yalnızca profesyonel sanatçıların doğru düzgün uygulayabileceğini unutmayın. Tüm bunları dikkate alarak dövme stüdyonuzu, dövme modelini ve dövme sanatçınızı seçin.
Eğer ilk defa dövme yaptıracaksanız özellikle dövmeyi yaptıracağınız bölgeyi ve kime yaptıracağınızı iyi düşünün. Son olarak geçici dövmelerle ilgili süregelmiş uydurma bir haber vardır. Bu 6 aylık ya da 1 yıllık geçici dövme konusu ile ilgilidir. Sayın dövme ( tattoo ) arşiv okuyucuları; biliniz ki 21 günden uzun süren bir geçici dövme uygulaması bulunmamaktadır. Bu tamamen ortaya atılmış, asılsız bir söylemdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder